Billdal!

Tjo!

Just nu är vi i Billdal, Göteborg och tävlar! Jag har varit här en gång förut men denna gång är allt mycket bättre! Förutom underlaget, det är under all kritik på en sånhär tävling. Riktigt dåligt och släpper väldigt lätt. Tråkigt!

Nathalie var först ut i 130, det är hennes första inomhustävling för säsongen och hon skötte sig jättebra. Hon rev sista hindret, men enbart för att jag hade varit i ett hinder tidigare, var övertygad om att jag redan rivit, så jag tog in ett extra till sista för o inte skjuta in henne i väggen (oxer intill väggen med kort uppvändning) och kom då lite nära och rev. Åja, lite väl rutinerat, kanske. Haha! Brasse på barre, skulle jag gjort.

Carro var fin, lite låg och spänd men ändå rätt fin. Hon störde sig tyvärr på underlaget i svängarna så jag fick inte riktigt igenom kroppen mellan hindrena vilket gjorde henne ännu lägre över. Men hon var ändå duktig, rev näst sista hindret då hon blev lite låg och även där pga svängen och anridningen då jag inte fick igenom kroppen. Synd, men okej ändå!

Senare är det Totte som ska gå 145, det ska bli spännande. Jag har lagt ner supermycket jobb på honom senaste dryga veckan då jag gav mig fan på o hitta tillbaka till en viss känsla jag hade för några månader sen. Och då han hoppade så jäkla dåligt i Södertälje för 2veckor sen så har jag intensiv arbetat för o hitta tillbaka. Hoppas det känns idag!

Sundbyholm 140503 532

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *