Tårta!

Idag var det igång rätt tidigt, strax efter kl 8 i morse så var Nathalie inne på banan och skulle hoppa sin 135klass. Hon var fin o lite mindre rörig än igår, och felfri fram tills näst sista hindret i omhoppningen, där vi kommer något utifrån men ändå helt okej, men hon fegar ur i sista stund och brakar igenom hela hindret, man ser på filmen hur jag lägger foten över sadeln och “hoppar” av, ska inte ursäkta mig på något sätt, jag ramlade typ av, men det var inte förrän efter jag hade landat på fötterna!

Haha, allt gick bra iaf, jag vet sedan innan att Nathalie tycker det är lite äckligt att gå av stort på räcken, men vi kom i så pass hög fart och med så pass bra tryck att det var inga konstigheter alls, men hon vågade inte i sista stund! Så det blev 0+ute i resultatet, fniss.

Sen var det Carros tur, hon hoppade helt ok, bättre mot slutet, men var ändå felfri och placerad! Ligger 8a nu med 6st kvar så någonstans där blir det!

I em/kväll är det Totte som ska gå 150! Det är hans första start i Wolksvagen Grand Prix tror jag! Jag har för mig att Zwiggy gick något kval förra året, men aldrig Totte! Så det ska bli kul. Eller både och, är lite läskigt o hoppa pga underlaget här, men vi gör det bästa av det iaf!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *