Resultat

Jag är inget fan av dessa vardags-inlägg. Jag tycker själv inte det är ett dugg kul att läsa om och jag ser inte att det fyller någon större funktion. Därför är bloggningen lite seg ibland. Däremot så kan jag gott säga hur helgen gick vidare och slutade!

På lördagen åkte jag ju av, trevligt trevligt, senare gick Totte 150 klassen, en superduper-runda med tre onödiga nedslag. Det var synd, men jag fick speeda ordentligt i 150 för första gången och det gick lysande! Tog alla svängar som de vinnande ryttarna tog. Så lugn har han inte känts på flera månader så det var skönt.

På söndagen så anmälde vi hela bunten av hästar till 135cm. Totte var först ut och var jättefin, felfri och snabb. Det räckte till en tredjeplats med en galen herr Arvidsson och fröken Karlsson som red som satan. Haha!

Nathalie gick in och gjorde en skolrunda. Jag var bestämd på att trycka in henne i hindrena något och sätta lite för mycket tryck. Så hon rev 4 hinder, men det var lite planen. Jag ville inte att hon skulle var aosäker, vilket hon blivit på räcken när hon komemr någorlunda utifrån. Konstigt faktiskt. Aja men hon var duktig!

Carro gick in och skulle speeda så gott det gick, hon var jätteduktig fram tills en linje med ett räcke som hoppades rakt mot kortsidan, där blev hon enkelt lite för låg. Jag fick inte helt till det. Sen hoppade hon duktigt felfritt resten.

Som helhet var det ändå en bra helg. Carro håller en riktigt jämn nivå med nollor eller ett skitpet. Nathalie känns glad, vilket är det viktigaste. Och Totte börjar komma tillbaka till där vi var som bäst i somras!  Jobba på!

Carro 3eplats rosett

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *