Hur ser en dag ut?

Hur ser en vanlig dag ut för mig? 

Lite svårt att svara på, trots att jag försöker ha en relativt strukturerar vardag så är det ändå så att mitt privatliv och min arbetsdag går lite hand i hand. Jag har inga speciella klockslag jag jobbar under, utan jag ska hinna med dagens jobb från morgon till kväll, och har jag andra ärenden så får jag se till att knåpa in det.

Men en rätt standard dag ser väl ungefär ut såhär:

06:30-07:00. Går upp ungefär här. Ibland tidigare, ibland senare. Men 07.00 är standarden. Frukost.

08.00. Försöker vara ute i stallet runt denna tid. Sadla på första hästen. Brukar rida 2-3 hästar på morgonen, ibland mer, ibland mindre.

11.00. Brukar gå in en sväng runt denna tid. Mitt hus ligger typ 30m från stallet så det är lätt med pauser. Brukar dricka en kopp the o äte ett knäckebröd. Jobbar ofta mitt på dagen, kan vara allt från att sitta o rita övningar inför träningar, till att svara på mail, till att blogga, knåpa med hemsidan, osv osv.

Resten av dagen: Det är ungefär fram tills lunch som jag har någorlunda rutiner. Sen är det otroligt olika. Ibland går jag ut och rider klart hästarna, ibland sparar jag dom tills kvällen. Oftast har jag träningar på kvällen så jag brukar vara färdig med hästarna runt 17.00-tiden.


Det är somsagt svårt att strukturera en dag för mig. Mest för att jag inte riktigt behöver. Jag har ingen som är beroende av mig på dagarna så jag kan göra lite som det passar, vilket är både skönt men också svårt att hantera då det ger mig så otroligt mycket tillfällen att bara lata mig. Vilket jag också gör, men oftast försöker jag att vara effektiv på något sätt hela tiden. Tvättar kläder, diskar, städar (lol eller?) osv.

IMG_20151021_104037

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *