Fredag!

Tjo!

Igår gick 7 hästar, dvs 3 hästar vilade, så det var lite halvchill. Totte, Lamell, Ina och Zwiggy  gick i ridhuset, Carro och Ilona på stora gärdet och Donna en sväng i skogen. Allihop var stjärnor, förutom Zwiggy som var lite kookoocrazy öer att få småhoppa lite efter knappt 2veckors vila, det var spännande.

Idag ska Corvara och Luxan åka iväg till Ekblads fina bana med fina hinder och hoppa lite, nästa helg är det Göteborg som gäller för dom två plus Challe, så vi behöver öva lite. Totte går ute på gärdet idag Ilona och Carro likaså. Zwiggy och Challe springer i skogen, Lamell går i ridhuset och Donna och Ina vilar!

Så det blir nog bra! Roligare än så har jag inte, haha. Fick bli ett update-inlägg nu bara då jag ska ut o rida nuuu!

xoxo

13241632_937023066416101_308512169_o^Fina Corvara! Bild från framhoppningen inför vår 120cm debut i Norrköping!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *