Göteborg igen!

Denna vecka bär det av ner mot Fjärås igen, dock med ett helt annat gäng hästar än sist. Nu är det “The b-team”, haha. Luxan, Korven och Challe åker med ner och jag har ingen aning om hur det kommer gå med någon av dom. Haha.

Det är lite 120-125 klasser dom ska gå, eventuellt någon 130cm, men så lågt som möjligt för de två märrarna och så “högt” som möjligt för Challeman, en 125cm debut på schemat iaf!

Vi var o hoppade Korven på Lundbäcks stora fina utebana igår, det var fruktansvärt mycket bromsar där och hon hade säkert 15-20 bromsar under magen under hela passet, så hon var väldigt upprörd och frustrerad och ville inte riktigt vara med, blev lite osäker på hinder och sur. Det var tråkigt. När vi var klara så vart det på riktigt en PÖL under hennes mage när vi stod o plockade av henne grejerna, det bara raaaann svett, stackars hjärtefjun. Tack o lov fick vi spola av henne på plats så hon slapp åka hem i svetten </3

Jag tänkte iaf hoppa henne lite hemma idag igen, för o kolla läget. Så det inte är något knas med henne utan att det förhoppningsvis bara var bromsarna som sabbade gårdagen. Hon är ju så fin egentligen.

Det ska iaf bli väldigt spännande o åka iväg o tävla, det kan verkligen gå hur som helst. Den mest stabila är väl 5åringen, haha.

IMG_20160321_085717

Kommentarer

  1. Hej!
    Jag vet att det finns ett bremsskydd på marknaden, ett nät som man fäster under magen. Om du är intresserad kan jag ta reda på vad det heter?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *