Katastrofdag.

Haha. Vet inte riktigt hur jag ska säga. Vad jag ska säga. Båda hästarna rev 4 hinder VAR idag. Totte var det befogat med, han hoppar SÅ fint 1-4, sen bara börjar han stå emot, blir kort i galoppen och får långt ÖVERALLT (vi snackar 183cm Totte som vanligtvis kan skritta in i vilken kombination som helst och ändå komma fint ut typ) och jag får kämpa som ett sviiin för att ta mig över. Han var så fruktansvärt spänd, tappade all fokus och bara gick inåt. Usch, det var tråkigt. Duktig som kämpar på. Sen är det märkliga banor här och otroligt maffigt och stort, men ändå!

Zwiggy kändes SÅ fin. Shit vad hon hoppade, över oxrarna var hon klockren, det var längesen vi hoppade 140cm nu och såhär biffigt var det inte sist vi gjorde det, och hon gjorde det kalasbra! Men……… 4 räcken föll. Perfekt till 6a-b där hon fick en rullbom ut på B-räcket, sen jättefin tills 9-abc där hon rev räcket in och räcket ut, och sen nr 13 som också var ett räcke. Äsch, jag är inte orolig, hon känns TOPPENfräsch verkligen och jag är jättenöjd, typiskt hästfolk va, o vara så nöjda trots skitresultat. Men så är det! Jag ska ha kvar Zwiggy föralltid (på ett eller annat sätt) och är bara så glad över att hon tyckte det var roligt och att det kändes enkelt. Bättre lycka nästa gång!

Mot alla odds så kravlade jag mig med i Grand Prix finalen imorgon på Totte ändå, och det känns ändå som en bra genomgång inför SM om 3 veckor. Nä, nu tar vi nya tag imorgon, sådeså!

Kommentarer

  1. Synd att det inte gick som du tänkt, bara att ta nya tag! 🙂

    Tänkte fråga sig om hur man ska bära sig åt om man vill typ jobba med hästar? Har alltid ridit i hela mitt liv, haft egna hästar och bott i stallet. Har ingen för tillfället och jobbar i klädbutik men känner att jag saknar hästlivet för mycket och funderat på att jobba inom det. Vet inte riktigt inom vilket område än då det mesta inte ger den bästa lönen. De flesta yrkena lär man ju utbilda sig inom men tänkte höra med dig om man måste man ha en särskild utbildning eller liknande om man tex vill starta eget med försäljning osv? 🙂

    Ha det så bra, kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *