Lärorik upplevelse!

Nu söker vi någon som har lite tid över, har semester, eller pluggar på distans eller what not som vill komma o bo hos oss och ha med sig sin häst i en period. Då hjälper man till på gården med mockning, höpåsar, göra iordning kraftoder, släppa in och ut hästarna i hage och skrittmaskin först och främst, sen hjälpa till att göra iordning och skritta/jogga fram hästar och även hänga med på skogsturer ibland. Funkar allt bra kan det nog erbjudas vissa lektioner på mina hästar på marken.

Jag kommer hjälpa till med så många privatlektioner jag har möjlighet till, ridning/hoppning osv om det behövs/önskas. Och utbildning i allmänhet.

Det är inget jobb. Det är mer en praktikplats för utbildning. Vi har ett fint rum med kyl och frys, dass några meter ifrån och dusch osv en liten bit bort. Maila corneliarylen@live.se för mer info och en beskrivning av dig och vad DU vill få ut av det, vad du förväntar dig osv. Bil och körkort krävs och det handlar inte om någon längre period då rummet ej är helt isolerat så kommer inte gå att bo i det efter typ september. Efter det står erbjudandet kvar men då krävs det att man kan ha med sig husvagn eller liknande för boende!

DSC_0398

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *