Om Cornelia

Jag heter Cornelia Rylen och jag är 21 år gammal.

Jag har pysslat med hästar sedan barnsben och började skumpa runt på en egen Shettis när jag var cirka 3 år gammal. Sen var det kört, jag red mitt första SM på b-ponnyn Never Stop när jag var 11 år. Efter det har jag ridit ett par SM på c-ponny och några stycken på d-ponny. Men tack och lov så tog ponnytiden slut och det riktiga jobbet började på storhäst.

Jag tror jag var 14-15 när jag köpte min första storhäst och efter det har jag haft mängder av egna och andras hästar och på så sätt fått väldigt bra med rutin.

Jag tog mig upp i klasserna när jag köpte hästen Fight, en stabil valack som tidigare gått 145cm. Vi debuterade 150cm tillsammans för ca 3 år sedan och sen dess har jag lyckats hålla mig på den nivån och fått mängder av rundor på den höjden vilket givit mig otroligt bra med erfarenhet. Jag har tagit upp Zwiggy, Nathalie K och Seraton till 150cm hoppning sedan dess.

Jag har länge känt mig duktig på att lösa problem och har i flera år hjälpt människor med lite knepiga hästar. Men det är inte förrän senaste året jag verkligen gått in för att hjälpa till och göra skillnad. Jag tycker det är roligt, jag känner att jag klarar av det och jag älskar när människor känner skillnad och resultat av det arbete jag gör!

Skärmavbild 2013-05-17 kl. 20.33.26