St Hippolyt

 

Beställ via mail: corneliarylenab@gmail.com
Beställ via telefon/sms: Ewa Rylen: 0706507987 eller Cornelia Rylen 0768919023
Beställ via Facebook: Cornelia Rylen

Mitt bästa tips:

MicroVital tillför mineraler och spårämnen i biologiskt högupptaglig form för att snabbt utjämna brister. MicroVital används till hästar som har problem med hälsan, välbefinnandet och även sviktande prestationer.

– Högt innehåll av zink, koppar och mangan
– Snabb transport av näringsämnen till målvävnaderna
– Fungerar även vid liten mängd, hög upptaglighet
– Snabba och synliga resultat

Jag ger samtliga hästar en kur (3kg) Microvital en gång på hösten och en gång på våren. Detta för att försäkra mig om att dom inte har några brister, för att försäkra mig om att varje häst har bästa möjliga förutsättning att ta till sig de foder vi ger och den träning vi utövar.

logotype_Cornelia_Rylen


Mina hästar äter St Hippolyt. Det är en självklarhet numera. Vi har givit våra hästar allt från korn, till Hippo, till Krafft osv. Provat det mesta, men ingenting alls har givit de resultat som St Hippolyt givit oss.

Det är ett foder som är 98% ekologiskt och du kan som människa äta det själv om du får för dig det. Det utgår ifrån att man ska ge hästen 90% grovfoder och bara lite kraftfoder.

Ni kan läsa all info om produkter osv på St Hippolyts Hemsida!  <—


Mina erfarenheter: 
Sen jag började ge mina hästar St Hippolyt så har de blivit jämnare i humöret, musklat sig betydligt bättre och magproblem som tidigare kunnat uppstå har verkligen minimerats.

Istället för t.ex Betfor, så har St Hippolyt en egen Mash, som till skillnad från andra märkens Masher innehåller en speciell jästkultur som håller magen betydligt lugnare och mer harmonisk än annars. Det hjälper hästen att ta upp fodret bättre och de flesta hästar tycker det är godare än betfor, och används därför vid resor/tävling mm för vätska. Det hjälper också återhämtning mellan t.ex klasser på tävling osv.

Då jag tar mig an mycket problemhästar och har själv många trixiga tävlingshästar med speciella temperament som kan bli mycket heta och svåra, så har jag märkt en TYDLIG skillnad sen vi började med St Hippolyt, de är jämna i humöret och de lite långsammare hästarna får mer energi medans de piggare hästarna håller sig på en hanterbar nivå och aldrig är “värre än vanligt”. Mina hästar har helt enkelt inga “dåliga dagar” längre utan de är alltid på topp!

Du kan kontakta oss via mailen: corneliarylenab@gmail.com om du vill köpa någon av St Hippolyts produkter!

12213972_1707506306151629_492848059_o