Träningar

 

Jag har ju pysslat mest med privatträningar, och det tar lite för mycket av min tid när alla tränar privat, därför har jag beslutat att anordna gruppträningar en dag i veckan.

* Nytt för 2016 är: Om du behöver avboka din tid, så måste detta göras senast 24h innan bokad tid, annars får du en faktura på 50% av träningskostnaden. 

*  På onsdagar så kommer jag ha gruppträningar med max 4 ekipage per grupp. Det är samma tänk som på en privatträning fast något mer hoppinriktat.  Tanken är att “spara” privat-tider till de ekipage som ej kan genomföra en gruppträning pga olika anledningar, de som vill intensivjobba och lösa problem och de som kommit överens om det på annat vis eller helt enkelt föredrar att träna privat.

* Vill du ha en privatträning, t.ex vid problem på marken, markarbetesträning, intensivhjälp eller helt enkelt känner att du är i behov av det, så går det självklart att lösa.

* Du kan när som helst under dagen fram till kl 20.00 (måste ha lite hästfri tid) höra av dig till mig angående att boka träning eller andra idéer eller frågor.

* Jag har startat en Facebookgrupp där ALLA som vill vara med o träna, som funderar på att vara med eller som bara vill ha koll kan vara med! Där kommer grupp-info upp, och annan uppdatering angående gruppträningar.

IMG_20151125_100149